Assaborir un sandwich de Pastrami com si estigueres en el Lower East Side de Nova York, degustar una pizza okonomiyaki o un nigiri d’anguila fumada com si acabares d’eixir de treballar en Osaka, disfrutar amb un ‘cochinita pibil’ com si ho feres en qualsevol poble mexicà… Tot açò és ‘Canalla Bistro’ i molt més.

El restaurant més eclèctic de Ricard Camarena és el més paregut a un viatge gastronòmic pel món. Ancorat en el valencià barri de Russafa, els plats de Canalla Bistro traslladen a diferents llocs que van enamorar al xef amb el seu menjar.

Un local ‘canalla’, amb un ambient urbà i cosmopolita.

Arreplegue

Regale

Carta

LOCALITZACIÓ

Canalla Bistro:
C/  Maestro José Serrano, 5
46005 València

HORARI DE CUINA
Per a dinar:
de divendres a diumenge de 13.30 a 15.30 hores.
Per a sopar: tots el dies de 20.00 a 22.30 hores

Local

El restaurant compta amb Canalla Bar, una barra en què poder menjar, sopar o inclús de gaudir d’una carta de còctels. Camarena vol que l’experiència del client siga completa en la seua visita al restaurant.

Canalla Bistro és un restaurant diferent, però assequible, que compta amb un Sol Repsol. Des de la seua inauguració a l’octubre de 2012 la seua oferta gastronòmica ha estat en constant canvi.

Equip

Volem que et trobes com a casa, que disfrutes i que la teua experiència siga totalment ‘canalla’. Per a aconseguir-ho comptem amb un equip de professionals compromesos i molt qualificats, tant en sala com en cuina. Benvinguts al món Canalla Bistro.